Avui: 09:00-22:00 h 93 785 11 81 609781976

Diagnòstic Capil·lar Gratuït

Et preocupa la caiguda capil·lar?

Molts de nosaltres ens preguntem sobre la caiguda capil·lar i els problemes relacionats amb el cabell. És per això que volem oferir-vos aquest servei gratuït de diagnòstic capil·lar, realitzat per professionals experts en salut capil·lar.

Detalls de l'Event:

Data: 26 de setembre de 2023
Hora: cites disponibles de 10 a 14h i de 16 a 19h
Lloc: Farmàcia Mª del Prado Anarte (Can Parellada)
Adreça: C/França, 20 Terrassa

Durant aquest dia, podreu obtenir una anàlisi detallat del vostre cabell i rebre consells personalitzats sobre com mantenir-lo saludable i prevenir la caiguda excessiva. El nostre equip de professionals estarà encantat d'atendre-us i respondre totes les vostres preguntes.

És important destacar que aquest servei és gratuït, però les places són limitades. Per garantir la vostra cita gratuïta, us recomanem que feu la vostra reserva amb antelació a través del formulari d'aquesta mateixa web o visitant-nos presencialment a la nostra ubicació.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquest Dia del Diagnòstic Capil·lar per aprendre més sobre la salut del vostre cabell i com mantenir-lo radiant i fort. Esperem veure-us el 26 de setembre. No deixeu passar aquesta oportunitat de cuidar del vostre cabell!

Moltes gràcies per confiar en la nostra farmàcia. Ens veiem aviat!

Demanar cita

Gratuït